АГРОПЕРЕРОБКА: 6,6 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ДЛЯ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМСТВ

📑Алла Стоянова директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА інформує, що “Одеські підприємства, які займаються переробкою сільськогосподарської продукції, мають можливість отримати співфінансування на суму 6,6 млн гривень. Стартувала нова програма взяти участь у Програмі USAID АГРО «Бізнес-акселератори для мікро, малих і середніх підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської продукції».

📢Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин звертає увагу на те, що участь у програмі можуть взяти українські мікро-, малі та середні підприємства, які не лише займаються переробкою сільгосппродукції, а й надають послуги для створення такої продукції та належать представникам соціально-вразливих груп.

📜В рамках програми передбачено, що USAID АГРО надасть співфінансування для 2 проєктів із загальним бюджетом близько 6 600 000 грн.

📌Згідно з умовами програми надіслати заявку необхідно не пізніше 10 серпня 2023 року (18:00 за місцевим часом).

1 серпня 2023 року організатори проведуть онлайн-семінар. Зареєструватися на нього можна до 31 липня за адресою: agro.subawards@chemonics.com.

📍Звертаємо увагу, що повний опис технічного завдання та інструкцій щодо підготовки та подання заявки дивіться за посиланням: https://shorturl.at/akvCF

💬“Експортуючи сировину, а не продукти переробки, Україна розвиває економіки інших країн, залишаючись, на жаль, сировинним придатком. Треба розуміти, що сировина – це найдешевший товар на ринку, в рази дешевший за вироблену з неї готову продукцію. Сировинна спеціалізація – це мінімальна додана вартість, мінімальна інноваційність, мінімальна перспектива. Те, що жодним чином не посилює економіку нашої країни. Для нас дуже важливо розвивати та підтримувати агропереробку. USAID АГРО втілюють критично важливий для країни проєкт”, – говорить Алла Стоянова.

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!