ВИХОВАНЦІВ ДИТЯЧИХ БУДИНКІВ СІМЕЙНОГО ТИПУ ПРИВІТАЛИ З РІЗДВЯНИМИ ТА НОВОРІЧНИМИ СВЯТАМИ

Другий рік поспіль українці відзначають різдвяно-новорічні свята в умовах воєнного стану. В цей складний час особливо важливо підтримувати один одного та допомагати. Серед споконвічних цінностей для кожного з нас є відчуття родинного тепла й затишку. У цей період християни й усі люди доброї волі покликані чинити справи милосердя.

Захист прав дітей та сімейно-орієнтована політика залишаються одним з основних пріоритетів держави. Традиційно напередодні різдвяних та новорічних свят заступник голови Одеської ОВА Андрій Фігель привітав вихованців дитячих будинків сімейного типу та їх батьків-вихователів з Березівського району.

До привітань долучилися також представники Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин, Департаменту екології та природних ресурсів, Департаменту капітального будівництва та дорожнього руху, Управління з питань містобудування та архітектури. Вони навідалися до  дитячих будинків сімейного типу у селах Білка, Баранове та смт Ширяєве, де передали цінні подарунки та смаколики.

Діти були у захваті від привітань, особливо від отриманих гаджетів та девайсів. Не стримували емоцій й батьки-вихователі, котрі відзначили, що турбота й підтримка з боку держави – один із головних факторів, що допомагає у ці складні часи брати на себе відповідальність за тих дітей, які залишилися без батьківського піклування.

Попри те, що Україна переживає складні часи, жодна дитина не залишиться без уваги та омріяної зимової казки. Тож бажаємо, щоб свята принесли мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому.