ДЕНЬ ЄДНАННЯ

16 лютого в Україні особливе свято — День єднання.

Цьогоріч ми як ніколи розуміємо і відчуваємо справжній зміст цього дня. Це не історії з книжок, це наша реальність. З перших днів повномасштабного вторгнення українці міцно стали пліч-о-пліч і продовжують йти до спільної мети – вибити ворога з рідної землі.

🤝Сьогодні ми не просто відзначаємо свято, ми його виборюємо! Майже рік ми вдень та вночі змушені захищати своє право бути українцями, жити на своїй землі. Боремось за майбутнє наших дітей та онуків. Але водночас стаємо сильнішими, усвідомлюючи себе єдиною нацією, розуміючи, що саме в єдності наша сила і перемога.

💥Гуртуємося! Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця – як безліч річок і потічків зливаються в один могутній Дніпро. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу.

🙌Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає Україну. Всім нескінченного щастя, міцного здоров’я, добробуту. Нехай завжди над нашими землями світить сонце, і всім нам буде світло, тепло і затишно!

У День єднання України бажаю нам усім здорового прагматизму і щирої віри для побудови економічно незалежної та соціально відповідальної держави.

Пам’ятаймо та шануймо наших національних героїв. Молімо Бога за тих, хто віддав своє життя за Україну і зробімо все для того, щоб їхня велична благородна мета не перетворилася в ілюзію. Зичу Вам щастя, добробуту та злагоди в родинах.

Слава Україні! Героям Слава!

З вірою в ЗСУ!

З любов’ю до України!

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!

З повагою, Алла Стоянова