ТВОРЦІ ХЛІБА

🔴23 серпня відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня Незалежності Україні. Слова великої шани та привітань на адресу учасників звучали від начальника ОВА Максима Марченка. До щирих привітань долучився і Григорій Діденко. Відзначали військових, освітян, медиків та робітників інших спеціальностей, які зробили впливовий внесок у розвиток регіону в ці складні часи.

💥Слова вдячності у цей день пролунали й на адресу тих, хто боронить аграрний фронт України, господарів землі, творців найвищого й найсвятішого для кожної людини – хліба. Людей, які своєю працею годують країну, дбають про землю, як найвищий скарб для прийдешніх поколінь — аграріїв Одещини!

💬“Вважливість хліборобської праці, її значенні для підтримки економіки країни під час воєнного стану важко недооцінити. Сільськогосподарська галузь – основна в нашому регіоні. Вона забезпечує надходження до бюджетів усіх рівнів, надає робочі місця. Постійну підтримку аграріїв відчувають медичні, освітні та культурні заклади Одещини. Висловлюю вдячність усім, хто чесно і сумлінно працює на землі, зміцнюючи економічний потенціал України. Усі Ви бувалі господарі з чималим досвідом. За непростих умов зуміли зіпнутись на ноги, успішно освоюєте сучасні технології обробітку землі. Тож кожному аграрію – великому і дрібному, бажаю оптимізму, а ще сприятливої погоди і рекордних врожаїв. Сердечно зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, і такого важливого для кожного з нас миру та злагоди», – пише Алла Стоянова директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин на телеграм каналі

👍За вагомі трудові досягнення, особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу Одещини подякою начальника Одеської військової адміністрації нагороджено:

✅Сергій Георгієв тракторист ТОВ “ДРУЖБА СВК”

✅Георгій Кочмар директор ПСП “КОЛОС”

✅Микола Паніот завідувач хлібопекарнею СВК “РОДИНА”

✅Сергій Пивоваров тракторист-машиніст СФГ “ПРОГРЕСАГРО”

✅Наталя Цуркан директор ДПТНЗ “ОДЦПНППП”

👍За вагомий внесок у зміцнення української державності та досягнення у професійної діяльності почесною грамотою Одеської обласної ради нагороджені:

✅Сергій Албу тракторист-машиніст СФГ “РАТУШНЕНКО М.І.”

✅Олексій Артеменко керівник механізованого підрозділу ФХ “ГРАНАТ”

✅Сергій Куценко тракторист ТОВ “НІК”

✅Петро Лямбов директор ПАТ “ПЕТРОСТАЛЬ”

✅Олексій Логінов директор ТОВ “АГРО ФІРМА “ПІВДЕННА”

✅Вячеслав Марченко агроном ТОВ “ДОЛИНСЬКЕ НОВА”

✅Олег Образенко директор ТОВ “РИС БЕССАРАБІЇ”

✅Сергій Подалянчук агроном ФХ “СТОЯНОВ А.А.”

✅Микола Черня агроном ТОВ “ДОЛИНСЬКЕ НОВА”

💬“Щиро дякую за те, що завдяки вашій підтримці, з початку війни і понині надається волонтерська допомога нашим захисникам. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, нехай не переводиться хліборобський рід на українській землі”, – подякувала аграріям Алла Стоянова.

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!