УВАГА! РЕЄСТРАЦІЯ НА ВЕБІНАР!

УВАГА! РЕЄСТРАЦІЯ НА ВЕБІНАР!

🔴04 серпня 2022 року о 12:00 відбудеться вебінар щодо проблемних питань, пов’язаних з розблокуванням податкових накладних.

📢Спікери вебінару:

✅Алла Стоянова директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА

✅Ігор Мунтяну партнер Одеського офісу Юридичної компанії “Армада”

💥Воєнний стан – період зростаючих ризиків для всіх бізнесів. Влада вживає низку заходів для захисту підприємств.

Верховною Радою України прийнято Закон України № 2260 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей податкового контролю та адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час дії воєнного, надзвичайного стану». Даним Законом відновлено реєстрацію податкових накладних та розрахунків коригування. Разом із відновленням реєстрації запрацював і механізм моніторингу податкових накладних та розрахунків коригування через що знову відновили блокування.

🤝Разом з учасниками вебінару будуть всебічно розглянути податкові питання, щоб кожен зміг успішно пройти всі етапи моніторингу. Долучайтесь до вебінару, щоб знати, чому податкові накладні підподають під блокування та як податківці наразі розглядають подані пояснення. Якщо вже отримали квитанцію про блокування, скористайтеся розблокувальним алгоритмом від експертів.

👍Особлива увага на вебінарі буде приділена питанням віднесення до категорії ризиковості, врахування таблиць даних платників податку на додану вартість, алгоритму дій регіональної комісії з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі – ЄРПН).

📜Програма

✅З яких причин зупиняється реєстрація ПН/РК

✅Які документи подавати, щоб розблокувати ПН/РК

✅Що зі строками подання та розгляду документів на період дії воєнного стану

✅Як розблоковувати помилкову ПН

✅Як пройти обов’язковий моніторинг зменшувальних РК

✅Що змінили в ознаках безумовної реєстрації ПН/РК

✅Що ще нового у Порядку зупинення реєстрації

📑Хочете бути впевненими в тому, що усі кроки під час реєстрації накладних чи подання таблиці даних зробили правильно – реєструйтеся за посиланням

https://go.mywebinar.com/nvtj-hntr-pldf-sdkf

📌Якщо з’явились питання та потрібна допомога у реєстрації, звертайтесь до Департаменту.

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!