АГРАРІЯМИ УКРАЇНИ ПИШАЄТЬСЯ ВЕСЬ СВІТ

🔴28 липня у головній залі Головпоштамту Одеси відбулося спецпогашення поштової марки «Добрий вечір ми з України». На марці, виданій тиражем п’ять мільйонів екземплярів, зображено український трактор, який тягне розтрощений російський БМП. Авторка малюнку — Анастасія Бондарець.

Гасили марку Алла Стоянова директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин ОВА та Сергій Дрозд директор одеської філії Укрпошти.

💬Алла Стоянова зазначила, що «аграрії це люди, які все життя просинаються о 4 ранку та до глибокої ночі працюють у полях. Вони точно знають, що світло завжди переможе темряву, а чесна праця — злодійство, бо «у своїй хаті своя й правда, і сила, і воля.

Кожен з фермерів зараз розуміє свою відповідальність перед державою, населенням, пайовиками.

Війна проти нашої країни – це війна проти продовольчої безпеки Європи та світу.

Весь світ вражений на­шими аграріями. Ад­же це впер­ше у сві­то­вій іс­то­рії війн аг­ра­рії до­по­ма­га­ють вій­сько­вим: трактори зупиняють ворожу техніку, фермері під обстрілами збирають врожай, щоб нагодувати країну.

До того, на марці зображена реальна подія, що сталася в Миколаївській області: український трактор тягне занедбану російську БМП-2.

Вдячна кожному з аграріїв Одещини за їх працю! Хлопці, ви тримаєте на себе справжній аграрний фронт країни! Дякую аграріям, вірю в ЗСУ!» – зазначила Алла Стоянова.

💥Пош­то­ва мар­ка «Доб­ро­го ве­чо­ра, ми з Ук­ра­їни» ви­пу­ще­на ти­ра­жем 5 млн при­мір­ни­ків, з яких 3 млн — з но­мі­на­лом для оп­ла­ти пош­то­вих від­прав­лень все­ре­ди­ні кра­їни та 2 млн — з но­мі­на­лом, приз­на­че­ним для оп­ла­ти між­на­род­ної пош­то­вої ко­рес­понден­ції.

❗ Спецпогашення проходило під час відкриття експозиції “Неочевидна війна”. Це відбиток нашого часу та подій, які стрімко розвиваються навколо нас. Більшість експозиції було сфотографовано авторами в період березень — квітень 2022 року, частину представлених робіт знято на мобільний телефон.

🎥Автори: Анастасія Хлєбнікова (Одеса-Львів); Олександр Гіманов (Одеса); Олександр Зубко (Київ); Юрій Бершадський (Одеса); Олександр Каменський aka Холодний Лука (Одеса); Олександр Воропаєв aka foto still (Одеса).

✔Головна мета виставки — розповісти глядачеві історію подій, що розвивається в Україні з початку війни, передати свої відчуття того, що відбувається.

«Війна — це тотальна зміна всього устрою, зв’язків та звичок для всіх і кожного, незалежно від того, як далеко від фронту знаходиться людина. Ця війна торкнулася майже всіх і всього, навіть у повсякденних дрібницях. Під час виставки ви зможете наживо залишити свої відгуки та стати свідками іншого інтерактиву, який для вас підготували митці», — наголошують організатори фотовиставки.

📢Родзинкою заходу став перформанс від славнозвісних творців Одеських патріотичних котиків — райтерів LBWS_168. У результаті заходу було розроблено унікальний дизайн марки “Одеські котики”.

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!

Деталі події за посиланням
https://www.facebook.com/112107041148632/posts/pfbid0YvePx3Vm8HvNUAfXbs7hUpx28ALNvZ3Hi7mnzjpgHWD4d2uhnjrVfL7aH4kbB35Sl/