ДЕНЬ ПОЛЯ

10 червня на Одещині у с. Салгани на базі підприємства ПП «Агробізнес-2» відбулася найбільша сільськогосподарська подія регіону – День поля.

Це традиційний майданчик для ділового спілкування в аграрній галузі, своєрідний двигун у розвитку аграрної галузі регіону та інструмент просування сучасних агротехнологій ведення сільськогосподарського виробництва.

Порядок денний заходу був насичений: від дискусійного майданчика, де пройшло обговорення низки доповідей кращих фахівців, до демонстрації досягнень у полях. Провідні виробники сільськогосподарської техніки, обладнання, насіння, добрив, засобів захисту рослин, а також розробники передових інноваційних технологій у рослинництві та тваринництві провели не лише оцінку демонстраційного показу культур, а й обмінялися досвідом.

Алла Стоянова директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин ОВА зазначає, що «День поля – зручний інструмент живого спілкування зі спеціалістами, найкращий спосіб уявити переваги компанії та збільшити клієнтську базу. Вдячна організаторам, котрі створили умови для комфортної роботи. Сучасні сорти рослин, засоби виробництва, новітні технології, сільськогосподарська техніка та наукові відкриття – все це робить «День поля» унікальною подією. Збільшення інтересу аграріїв, попри воєнний стан, свідчить не лише про потрібність подібних заходів у форматі польової демонстрації, а й про те, що аграрний фронт упевнений у найближчої перемозі нашої рідної України».

💙💛ДІЄМО РАЗОМ!

Фотозвіт за посиланням https://www.facebook.com/agrarnaodesschina/photos/pcb.195137492845586/195134612845874/