ВІДНОВЛЕННЯ КРАЇНИ 

04 березня розпочав роботу Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові.

📜Головні питання порядку денного:

✅про безпеку та гуманітарну ситуацію на тимчасово окупованих та деокупованих територіях;

✅про план відновлення енергетичної інфраструктури;

✅про стан реалізації проєктів з відбудови об’єктів інфраструктури.

🤝На початку засідання до учасників з вітальним словом звернувся президент України Володимир Зеленський. Участь у роботі приймає понад 1600 учасників.

💬Володимир Зеленський зазначив, що «ми зберегли функціональність держави. Ми зробили так, що наявність українського прапора означає і наявність нормального життя в Україні, нормальних соціальних можливостей. І коли ми звільняємо від ворога нашу землю, усі знають – і не тільки в Україні, – що ми повертаємо все. Повертаємо життя, повертаємо все, що потрібно людям: транспорт, звʼязок, соціальні виплати, медицину, постачання електрики й води. Ми відновлюємо інфраструктуру. Тисячі різних об’єктів, що були пошкоджені або зруйновані вщент окупантами, відновлені. Логістика держави перебудована. Так маємо діяти й надалі. Збільшувати можливості нашої держави й дуже швидко ухвалювати потужні рішення. Менше помилок і скоріше пришвидшувати перемогу».

💥В умовах повномасштабної війни регіони показали, що здатні виконувати завдання загальнодержавного значення, самостійно генеруючи проєкти та ідеї для розвитку територій, консолідуючи й концентруючи зусилля громад і місцевої влади для спільної перемоги над окупантами.

💬Алла Стоянова директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА підкреслює, що “кожен мешканець Одещини, наша команда регіональної влади, безмежно віримо в Збройні Сили України та нашу Перемогу, тому, як правильно зазначив Президент, вже зараз ми маємо думати, як будемо відновлювати нашу країну, повертати наших людей до нормального життя і відбудовувати усе, що було зруйноване окупантами. Продовжуємо працювати на благо наших громад і України!”.

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!

📚Довідково:

Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України – це консультативно-дорадчий орган. Одним з основних завдань Конгресу є представництво інтересів органів місцевих та регіональних влад, зміцнення і захист інтересів органів місцевих та регіональних влад.