ДЕРЖПІДТРИМКА У ДІЇ!

👍Аграрії отримують кошти за програмою держпідтримки. На початку вересня Міністерство аграрної політики та продовольства України анонсувало програму підтримки за двома напрямами: перший – для аграріїв, які обробляють 1-120 га угідь сільськогосподарського призначення (виплата 3 100 грн на 1 га), другий – для тих, хто утримує від 3 до 100 корів (виплата 5 300 грн на корову).

💬Алла Стоянова директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА підкреслює, що “за результатами опрацьованих даних, станом на 16 листопада 2022 року від аграріїв Одещини надійшло 2432 заявок на загальну суму майже 150 млн грн. За першим напрямом програми – субсидія на 1 га оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення від Одеської області подано 1832 заявки сільгоспвиробників на суму 128,3 млн грн. За другим – дотація за утримання корів – 600 заявок на суму 21,6 млн грн”.

💥Війна проти зовнішнього агресора — це завжди боротьба за політичну й економічну незалежність країни. В умовах війни бізнес став пліч-о-пліч з державою для перемоги над ворогом, а держава створює необхідні умови для підтримки бізнесу.

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!