КОНКУРС ВІДКРИТИХ ІННОВАЦІЙ ДЛЯ АГРО

Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА інформує про новий проєкт, який спрямований на підтримку агросектору.

📌Українським розробникам пропонують взяти участь в MHP Agro Challenge – конкурсі відкритих інновацій, який організовують Український фонд стартапів та MХП.

💥Організатори шукають українські стартапи на ранній стадії (pre-seed/seed) і вище, які мають MVP/MVB та працюють в одному з наступних напрямків:

✔Рослинництво та тваринництво: точне землеробство, органічні добрива, підвищення стресостійкості польових культур, прогноз появи найпоширеніших фітофагів та інше

✔Логістика: – елеваторний: інженерно-технічні розробки, енергетика, рішення системного адміністрування, технологічні процеси, контроль якості (лабораторії) і т.д. – транспортний: системи обліку в логістиці, оптимізація процесів та інше

✔Переробка: – комбікормовий – переробка соняшника/сої – розробка продуктів з доданою цінністю

✔Комерційний: фінтех в агро, рішення для торгівлі і т.д.

У рамках проєкту переможців чекає:

✅Підтримка менторів та експертів. Спеціалісти МХП та партнери конкурсу проведуть експертну оцінку ваших рішень, та нададуть індустріальну та бізнесову консультацію для покращення проєкту.

✅Запуск пілоту в одній із провідних агропромислових компаній України із залученням ресурсів MХП.

✅Залучення до 5 тис. доларів на виробничих ресурсах МХП в якості пілотного майданчика для тестового запуску.

👍Після запуску та подальшого аналізу результативності пілота, можливість отримати інвестиційну підтримку для масштабування рішення.

https://usf.com.ua/mhp-agro-challenge/

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!