ЗМІЦНЕННЯ УПРАВЛІННЯ

❗Виїзна комісія відпрацювала перевірку стану та провела фактичну інвентаризацію нежитлових приміщень, які знаходяться на балансі Комунального підприємства “Власний дім” у м. Саврань.

💬Владислав Левченко директор КП “Власний дім” зазначає, що “ми перевірили всі будівлі та майно. Зробили відмітки, склади акти. Для мене головне, щоб наше комунальне підприємство працювало та допомагало області розвіватись. Зі свого боку ми робимо для цього все. Висновки щодо виїзної перевірки будуть опрацьовані юристами та надані керівництву”.

💬Тетяна Мрачко юрисконсульт Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА підкреслює, що “нам потрібно змінювати модель управління комунальним майном. Кожен повинен розуміти, що держава – ефективний власник, господар. Окремі підприємства мають на балансі значну кількість активів, але, не завжди якісно можуть керувати. І саме це нам необхідно змінювати: зробити все, щоб на місцях працювали заради розвитку країни. Найскладніше зараз, певно, як і для всіх, це моральний стан, і підвищена відповідальність. Бо саме зараз ми маємо викладатись вже навіть не на 100%, а на 200%, оскільки є чітке розуміння, що поки наша армія боронить Україну та звільняє території – ми маємо працювати на Перемогу на своїх місцях”.

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!