ХТО НАБЛИЖАЄ ПЕРЕМОГУ: 100 ВПЛИВОВИХ ОДЕСИТІВ

💥7 грудня в Одесі відбулись урочисті заходи з дня нагоди День місцевого самоврядування.

🙌Ця святкова подія зібрала в одну родину депутатів та працівників органів місцевого самоврядування, чия наполеглива та самовіддана праця направлена на надання якісних послуг мешканцям Одещини.

👍Символічно, що сьогодні у залі було озвучено перші підсумки проекту “Хто наближає перемогу: 100 впливових одеситів”. Народне визнання отримали:

✔Максим Марченко начальник Одеської обласної військової адміністрації

✔ Григорій Діденко голова Одеської обласної ради

✔ Геннадій Труханов Одеський міський голова

✔ Юрій Крук голова Одеської районної військової адміністрації

✔ Марина Зінченко директор Департаменту фінансів

✔ Алла Стоянова директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин.

❗За оцінкою організаторів Алла Андріївна “відповідально виконує свої службові обов’язки в умовах воєнного стану. Зробила особистий внесок у те, щоб, попри ризики та складнощі, зумовлені війною, в Одеській області успішно було проведено жнива і забезпечено потреби внутрішньої продовольчої безпеки регіону й України”.

📜Щорічний рейтинг впливовості відбувається увосьме, проте цього року він особливий і пронизаний ідеєю протистояння агресії проти України. Серед лауреатів лідируючі позиції посіли особи, які безпосередньо відповідають за оборону та підготовку до неї, охорону правопорядку, життєзабезпечення Одеси та області під час воєнного стану.

💬Алла Стоянова зазначила, що “на нашу святу українську землю прийшла війна. Багато представників місцевого самоврядування у ці хвилини зі зброєю у руках захищають нас та Україну. Багато приймальнь органів місцевої влади перетворилися на волонтерські центри. Дякую всім громадам Одещини! З перших днів війни ви показали приклад, яким має бути місцеве самоврядування: не злякалися викликів війни, згуртувалися і почали наполегливо працювати на ПЕРЕМОГУ. На Одещині немає такої громади, яка б не допомагала армії та мешканцям постраждалих територій. Від Ізмаїлу до Балти тисячі тимчасово вимушених переселенців знайшли притулок від війни.

Вистоємо! Витримаємо! Переможемо! Вірю, що через рік цей день ми відзначатимемо під мирним небом!”.

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!