ЗУСТРИЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ПРОГРАМИ РОЗВИТКУ ООН

6 липня під керівництвом першого заступника голови ОДА Бориса Волошенкова відбулась зустріч команди Одеської обласної державної адміністрації з представниками Програми розвитку ООН (ПРООН).
Сторони обговорили пріоритетні питання підтримки економіки регіону та напрямки співпраці.

Головною темою зустрічі стало обговорення шляхів експорту товарів.
Алла Стоянова директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин ОВА надала присутнім ретельний аналіз сучасного стану агропромислового комплексу регіону та механізми вирішення низки питань.

“Україна – держава-експортер зерна, і наше завдання — допомогти фермерам, яким експорт необхідний для підготовки до сівби наступного року. Наразі в країні заблоковано 22 млн тонн зерна. Зараз йдуть перемовини на різноманітних рівнях. Дуже важливий момент, щоб хтось гарантував безпеку кораблям тих чи інших держав, які будуть приходити до нас для завантаження тієї чи іншої харчової продукції. ООН у цьому процесі займає лідерську позицію. Робимо все, щоб зрушити це питання. З нашого боку ми працюємо над різними шляхами, як залізничними, так і річковими щодо експорту нашого зерна. Ми збільшуємо цей експорт щоденно”” – зазначила Алла Стоянова.

Представники Одеської ОВА за підсумками зустрічі запрошені на переговори до Румунії.

ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!