МОЛИТВА ЗА ПРОЦВІТАННЯ ОДЕЩИНИ

6 листопада в Одесі відбувся третій Молитовний сніданок. Керівництво області та міста, представники духовенства, творчої інтелігенції, педагоги, лікарі та бізнесмени молилися про процвітання Одещини.

На молитовному сніданку виступили мер міста Генадій Труханов. Від імені Одеської обласної адміністрації присутніх привітав перший заступник голови Борис Волошенков, наголосивши на значущості мети заходу – розвиток успішної та сильної Одеської області.

Алла Стоянова зазначає, що «ми можемо відкласти все, що можливо, в житті нас поділяє, щоб зупинитися, подумати, розставити справді важливі пріоритети, помолитися. Спілкування, яке освячено молитвою, виводить нашу комунікацію на якісно новий рівень. Спільна молитва створює атмосферу для майбутніх добрих справ. Що я можу зробити ще краще? Найкраще для громади, міста, району, області та в результаті для всієї країни. Я дякую організаторам, усім небайдужим, хто прийшов поділити радість спільної молитви та спілкування. І нехай у добрих справах допоможе нам Бог!».

Метою заходу було збирання коштів на лікування маленької мешканки Вилково Катеньки Семібратьєвої.

✅Традиція проведення молитовних сніданків у світі існує майже 70 років і служить духовному єднанню та порозумінню провідних політиків, чиновників, дипломатів, релігійних та громадських лідерів.