ТАРИФИ НА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ НЕ ПОВИННО БУТИ ПІДВИЩЕНО ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ – ПІДСУМКІ КОЛЕГІЇ

5 жовтня Алла Стоянова директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин взяла участь у засіданні колегії Одеської обласної державної адміністрації.

Ключові теми та спікери:

✅Про забруднення атмосфери викидами забруднюючих речовин від промислових підприємств та автотранспорту – Павло Буланович директор Департаменту екології та природних ресурсів ООДА. “У 2020-му загальний обсяг викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря склав 135 тисяч тонн. З метою вирішення екологічних питань потрібно внесення змін до існуючої системи моніторингу якості атмосферного повітря через розширення мережі стаціонарних постів спостереження в м. Одеса та в громадах області” – зазначив Пало Буланович.

✅Про підготовку об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетивного господарства та соціальної культурної сфери області до роботи у осінньо-зимовий період 2021-2022 р. – Антон Шалигайло директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності ООДА. ?“Підписано Меморандум, згідно якому до кінця опалювального сезону тарифи на тепло та гарячу воду не зростатимуть. Ціна газу становитиме 7,4 грн за 1 куб. м для населення та 13,6 грн за 1 куб. м для бюджетних установ” повідомів Антон Шалигайло.

Алла Стоянова підкреслила, що необхідно налагодити роботу на місцях і донести правильно інформацію людям і організувати допомогу в оформленні при необхідності документації.

ПРАЦЮЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ЗМІЦНЕННЯ ОДЕЩИНИ!

Подробиці https://www.facebook.com/112107041148632/posts/138171428542193/