АЛЛА СТОЯНОВА: «МИ МАЄМО ВИКОРИСТАТИ ВСІ НАШІ СИЛИ ТА РЕСУРСИ, АБИ ПІДТРИМАТИ УКРАЇНСЬКУ ЕКОНОМІКУ»

📍02 червня відбулась робоча зустріч компанії “Нібулон” із представниками влади та бізнесу області.

🔱Головна мета – підбиття підсумків за усіма напрямами багатопрофільної діяльності підприємства в умовах надскладного року та обговорення планів і перспектив.

💬Володимир Славінський директор з торгівлі СП “Нібулон” під час виступу наголосив, що “2022 рік став чи не найважчим для компанії. Але, попри всі виклики, ми працюємо, підтримуємо економіку та будуємо вже зараз майбутнє. Так, ми плануємо планують перетворити нашу філію “Бессарабську” в елеватор з млином. Планується, що елеватор буде розрахований на одночасне зберігання 118,5 тисяч тонн зернових, і високотехнологічного сучасного млина потужністю 750 тонн на день. На сьогодні рекорд нашої філії з відвантаження становить 170 тисяч тонн зернових на місяць, у той час, як її потенціал є значно вищим і сягає 300 тисяч тонн”.

💬Анатолій Артеменко голова ФГ “ГРАНАТ” виступаючи підкреслив, що “аграрний фронт Одещини зміг стати надійною опорою для держави у складні часи. Ми тримаємо економіку, підтримуємо ЗСУ, збираємо не лише збіжжя з полів, а й гроші для покупки автівок для військових. Ми, як Всеукраїнська аграрна рада, отримали щиру подяку з боку нашого головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного. Ми витримали й далі будемо працювати задля розвитку нашої країни. Це вдалося завдяки тому, що аграрну галузь в нашої області очолює справжній професіонал агросправи – Алла Стоянова директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних ресурсів Одеської ОВА. Я користуючись можливістю, хочу подякувати Аллі Андріївні за те, що змогла згуртувати фермерів, надала всебічну допомогу й підтримку” – говорить Анатолій Артеменко.

💬“З великою повагою ставлюся до справжніх патріотів, які в цей нелегкий час підтримують вітчизняну економіку. Аграрії – Герої України. Запевняю, що влада області завжди відкрита для діалогу та співпраці, тим більше коли йдеться про інвестиції, що будуть залучені до нашого регіону. Ми маємо використати всі наші сили та ресурси, аби підтримати українську економіку”, – підкреслила Алла Стоянова.

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!

и ещё 19