УКРАЇНСЬКІ ВИНА ПІДКОРЮЮТЬ СВІТ

📜Представники Української корпорації по виноградарству і виноробній промисловості « Укрвинпром», з 13 по 15 лютого 2023 року, були учасниками міжнародної виставки WINE PARIS – VINEXPO 2023, яка проходила під егідою Президента Франції Emmanuel Macron в Парижі.

🍇Вони презентували європейській спільноті шість виробників України. Всі вина — вина-«амбасадори», переможці Ukrainian Wine Ambassador 2022.

Україна отримала можливість вийти в торговельні мережі, винні магазини, енотеки та ресторани Бельгії, Франції, Швеції, Нідерландів, Данії та Польщі.

Встановили прямі контакти з дистриб’юторами, рестораторами та сомельє. Українське вино отримало дуже багато позитивних відгуків під час дегустації від експертів європейських країн.

Також вдалося оновити напрямки співпраці з провідними науковими установами.

Алла Стоянова директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА впевнена, що “українські винороби зруйнувати світові стереотипи, що Україна виключно країна сировини. Вони довели, що наша держава може постачати іншим не лише матеріал для створення якісної продукції, а й сама у змозі виробляти той продукт, який шануватимуть у всьому світі. І високі відзнаки національного вина та яскраві перемоги на міжнародних конкурсах тому доказ”.

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!