НОВИЙ ВИПУСК: АГРОМЕТЕОРОЛОГІЧНИЙ БЮЛЕТЕНЬ

📌Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА пропонує сільгоспвиробникам ознайомитися з новим випуском агрометеорологічного бюлетеня за третю декаду липня 2023 р. № 21

💬“Моніторинг погодних умов важлива складова точного землеробства. Аналіз погодних даних і їх впливу на умови і стан росту культур лежать в основі стратегій живлення та захисту рослин. Прогноз погоди входить до продукту метеомоніторингу, попереджаючи аграрія про унікальні погодні умови, що встановляться на його полях протягом наступних 8-14 діб.

Прогноз погоди для рослинницького господарства містить дані про основні показники, що впливатимуть на розвиток рослин: очікувану температуру повітря та ґрунту, хмарність, вірогідність та кількість опадів, швидкість і напрямок вітру, відносну вологість повітря.

Спираючись на дані прогнозу аграрій може:

• підвищити ефективність використання сільськогосподарської техніки;

• краще захистити рослини;

• визначити найсприятливіший час для виконання польових робіт”, – акцентує увагу аграріїв Алла Стоянова директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА.

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!