АГРАРНИЙ ФРОНТ: МАСОВАНИЙ РАКЕТНИЙ УДАР ПО АГРО ПІДПРИЄМСТВУ ОДЕЩИНИ

💥Ворожа армія рф завдала масованого удару по невеликому фермерському господарству у Болградському районі. Знищено майже 70% потужностей агропідприємства.

📍Мішенню трьох ворожих ракет, за попередніми даними типу “Калібр” і “Онікс”, стали три зернові ангари та сільськогосподарська техніка.

💬“Четвертий день поспіль ворог б’є по нашій Одещині. Болградський район. Це дуже далеко від лінії фронту та жодних розумних причин обстрілювати невелике село, а тим більше сільськогосподарську техніку та складські приміщення – не було ні з військової, ні з моральної точки зору. Мішень ракет – мірне агропідприємство, прості сільські люди!

Сьогодні, на світанку, ракети поцілили в термінали з зерном, внаслідок чого знищено 100 тонн гороху та 20 тонн ячменю. Зруйновано декілька одиниць техніки. Поранено двох осіб. Зараз повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Пошкодження отримала і рятувальна техніка ДСНС, яка прибула для гасіння пожежі та знаходилася на території агрофірми підприємства.

Війна йде, ворог лютує, продовжує поливати кров’ю нашу землю та руйнувати все навколо.

🔱Але ми сильні, ми на своїй землі. Згуртуємось та вистоємо. Прошу аграріїв Одещини допомогти постраждалому підприємству технікою, щоб зібрати врожай.

Разом впораємось! А наших ворогів чекає суд. Земний чи Божий – вирішить ЗСУ”, – говорить Алла СТОЯНОВА директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА.

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!