12 000 МІНЕРАЛЬНИХ ДОБРИВ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ АГРОВИРОБНИКІВ

📌Алла Стоянова директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА інформує агровиробників, що Уряд США через Програму USAID АГРО безоплатно надасть мінеральні добрива українським агровиробникам на осінню посівну кампанію.

📜Реєстрація на отримання допомоги буде проходити через Державний аграрний реєстр (ДАР). Для того, щоб знайти програму, потрібно виконати наступний алгоритм дій:

✔обрати розділ “Доступні програми”

✔обрати розділ “Добрива NPK від USAID АГРО, 2023”.

💻Реєстрація буде тривати до вичерпання планових обсягів добрив. Кожен, хто встигне подати заявку, в рамках програми зможе отримати 1 тонну нітроамофоски (NPK 16:16:16/15:15:15) для основного та припосівного внесення.

🍀Агровиробники повинні відповідати наступним вимогам:

• мати в обробітку від 5 до 500 га

• вирощувати зернові або олійні культури,

• бути зареєстровані як юридичні особи або фізичні особи-підприємці, зокрема, сімейні фермерські господарства.

20 липня 2023 року Програма USAID АГРО проведе відкритий вебінар про умови та отримання допомоги.

💬“Працювати, щоб вижити, допомагати, щоб перемогти. Саме так зараз працює агросектор, на якому тримається економічний фронт. Тому будь-яка підтримка аграріїв — це великий внесок в перемогу. Вдячна керівникам програми USAID АГРО за вчасну та корисну програму для агросектору. Прошу аграріїв Одещини вчасно зареєструватись на отримання добрив. Якщо виникнуть якісь запитання, звертайтесь до Департаменту, вам наддадуть фахову консультацію ”, – говорить Алла Стоянова.

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!