НАГОРОДЖЕННЯ ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ

28 червня з нагоди 27-ї річниці прийняття Основного Закону України відбулось нагородження військових, волонтерів, громадських діячів, тих, хто вносить гідний внесок у зміцнення могутності нашої держави, відновлення її суверенітету, територіальної цілісності та наближає Перемогу по всім фронтам.

📜 Почесною грамотою начальника Одеської ОВА за сумлінне виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану під час збройної агресії, вчиненої російською федерацією проти України, плідну працю нагороджені співробітники Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин:

✔Тетяна Мрачко – начальник відділу правового та організаційного забезпечення;

✔Наталія Смертенюк – заступник начальника управління – начальник відділу розвитку меліорації та рибного господарства;

✔Альона Чувальська -начальник відділу – головний бухгалтер відділу фінансово- кредитної підтримки, розвитку територій та залучення інвестицій.

💬«Нагорода – це не просто подяка, це оцінка за працю в надважких умовах. Незалежність та територіальна цілісність України виписані кров’ю наших військових. Хтось воює на фронті. Хтось допомагає в тилу. Хтось щоденно працює на захист економічного, аграрного фронту. Ми єдині у захисті наших цінностей, нашої країни та впевнено ідемо вперед. Ми побудуємо сильну Україну, всі маємо розуміння, що успіх залежить від особистої участі та особистого внеску кожного. Пишаюся та щиро дякую всім, хто власним прикладом та працею показують гідний приклад” – говорить Алла Стоянова директор Департаменту.

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!