НАУКА ВИЗНАЧАЄ МАЙБУТТЯ! ДЕНЬ ЗНАНЬ В ОДЕСЬКОМУ АГРАРНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

31 серпня Одеський державний аграрний університет відчинив свої двері для нових студентів. Перед вчорашніми школярами відкрилась нова сторінка життя – студентство, а разом з нею – грандіозні можливості та перспективи.

На святі першокурсників – урочистій лінійці, присвяченій Дню знань, зібралося чимало глядачів: студенти, батьки, викладачі, співробітники університету, почесні гості.

Від імені голови Одеської обласної державної адміністрації студентів прийшли привітати Олег Муратов заступник голови ОДА, Алла Стоянова директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин.

Одеський державний аграрний університет – найстаріший на півдні України державний сільськогосподарський вищий навчальний заклад, провідний навчально-методичний та науковий центр з підготовки висококваліфікованих кадрів для різних галузей сільськогосподарського виробництва Північно-Західного Причорномор’я. Підпорядкований Міністерству аграрної політики та продовольства України.

Алла Стоянова директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин вітає першокурсників з Днем знань: «Що таке аграрний університет? Це – продовольча незалежність нашої країни. Це – унікальні знання, якими з вами готові поділитися кращі викладачі. Ви на шляху нового життя. Хочу побажати, щоб студентський час ви провели не дарма: візьміть все краще, що можуть дати вам педагоги, будьте амбітними, цілеспрямованими, тому що наша країна, економіка й АПК чекає вас!

Михайло Брошков ректор Одеського державного аграрного університету та Алла Стоянова після урочистої частини, підготовленої для студентів, провели роботу з обговорення перспектив розвитку навчального закладу.